Mot Nässjö 》

Godmorgon fina ni, idag blir det en tur till Nässjö tillsammans med mamma. Hon ska till en handarbetsaffär som hade stängt då vi var i Nässjö förra veckan. Hoppas nu att de har garnet som hon behöver till hardangerduken hon syr på just nu.

Jag ska passa på att handla bröllopspresent till Ellen och Oskar som gifter sig på lördag. Det ska bli så trevligt att få glädjen att få dela bröllopsdagen tillsammans med dem. Det är syrrans grabb som ska gifta sig.

Men först frukost och kaffe så man vaknar till… Önskar dig en trevlig dag! Vi ses snart…

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: