Min vardag

Mot Nässjö 》

Godmorgon fina ni, idag blir det en tur till Nässjö tillsammans med mamma. Hon ska till en handarbetsaffär som hade stängt då vi var i Nässjö förra veckan. Hoppas nu att de har garnet som hon behöver till hardangerduken hon syr på just nu.

Jag ska passa på att handla bröllopspresent till Ellen och Oskar som gifter sig på lördag. Det ska bli så trevligt att få glädjen att få dela bröllopsdagen tillsammans med dem. Det är syrrans grabb som ska gifta sig.

Men först frukost och kaffe så man vaknar till… Önskar dig en trevlig dag! Vi ses snart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s