Okategoriserade

Snart är det jul…

…och vart har tiden tagit vägen? Jag har inte prioriterat bloggen några månader eftersom jag lagt all min energi på att må bra på min arbetsträningsplats. Jag stortrivs att arbeta i butik och alla härliga kunder man träffar varje dag.

Imorgon blir det en intensivare dag, den intensivaste på hela året näst intill… 😉 Först tandläkarbesök, sedan till ”jobbet” fram till 13. Efter det ska mannen och jag ut i julklapps vimlet och inhandla de sista julklapparna och julmaten. Det kommer gå bra….det måste det!

Sedan får vi vila i soffan, äta gott och titta på uppesittarkvällen med BingoLotto, medan julskinkan sjuder i grytan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s