Min vardag

Skärgårdstur & Våfflor i Fågelmara

Skärgårdstur med Wittus

Efter frukost i onsdaga så åkte vi med Skärgårdstrafikens båt Wittus. Nytt för i år är att Skärgårdsbåten går in och hämtar och lämnar i Trummenäs hamn. Båten tog oss ut i Karlskronas skärgård och dess många öar. Vädret var ganska mulet när vi steg på båten men ju mer tiden gick så klarnade det upp och det var skönt att sitta uppe på däck.

Denna båttur rekommenderar jag veckligen att Du gör, det var jättetrevligt och det fanns kaffe, kaka, glass med mera att köpta för en liten peng.

Efter knappt tre timmar på havet var vi åter i land i Trummenäs- Vi tog då bilen och körde till Senoren för att äta lunch. Supermät efter att ätit en jättegod bakad potatis med skagenröra åkte vi hemåt för att dricka lite kaffe.

Besök hos Våffelgården i Fågelmara

Bland hönor, får, kor och hästar satt vi och åt jättegoda våfflor i deras trädgård. Deras egengjorda jordgubbssylt med honong och vanilja var ett stort WOW alltså. De hade inte laktosfri grädde så jag fick smulad maräng istället….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s