Min vardag

SMHI varnar för mycket snö och halka

Onsdag redan och imorgon är det Trettondagsafton. Denna dag vill jag helst vara inomhus, snön yr utanför fönstret och lägger sig över naturen som ett mjukt täcke. Vackert att se på men inget att vara ute i – enligt mig iallafall.

Behöver in på Maxi för att handla det som håller på att ta slut här hemma och sedan ska jag köpa ett Uno-spel som Arvid och jag ska roa oss med medan hans mamma och pappa jobbar. Alice är hos farmor och jag hämtar honom tidigare på förskolan för att få lite mormorstid.

Snart måste jag ut och skotta fram bilen och låta den bli varm innan jag kör mot Maxi. Uppdaterar inlägget under eftermiddagen!

Var rädd om er ute i snö och halka.

En mycket nöjd grabb satt och pratade som en stor karl när vi fikade på ”Korvtema”. En kokt med bröd, kladdkaka och dricka beställdes av honom och jag tog en bulle till kaffet efter en kokt korv med bröd.

Vi åkte sedan hem till deras hus och spelade Uno tills mamma Victoria kom hem från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s