Min vardag

Nu säger vi….God natt!

En underbar lördag är till ända. Den började lite molnig men framåt dagen så försvann molnen och solen värmde så gott. Vi åkte in till Arken Zoo för att köpa Mayah ett plexkoppel och sele eftersom vi glömde hennes koppel hemma. Nu har hon koppel på båda ställen…

Ikväll grillade vi hamburgare hos Viveca och Åke medan vi tittade på Drömpyramiden och sedan Let’s Dance. Såg ni Let’s Dance ikväll? Vad tyckte ni? Blev det de två bästa dansparen till final nästa lördag? Enligt mig var alla värdiga en finalplats men tyvärr åkte fel par ut ikväll och jag hoppas verkligen att Hampus vinner glasskon 👠.

Nu säger vi God natt, kram och sov så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s