Min vardag

Påsk i husbil | Del ett

Började vår första resa med vår husbil som jag kommer kalla CJ. Det är en Citroën Jumper, så lite fiffigt blev smeknamnet CJ bra.

Vi mötte upp våra vänner Annika och Magnus med deras husbil i Sävsjö för att sedan styra mot Klippan. Utanför Värnamo, det hade börjat skymma, så kunde vår första resa tagit slut. Mitt framför nosen på vår husbil sprang tre rådjur ut varav det tredje ramlade på vägen. Vi klarade de två första men när den tredje kom upp på benen igen tänkte vi….nu smäller det. Men som väl var vände det och både vi och våra vänner kunde lite smått chockade fortsätta mot Klippan.

Efter en hel del felkörning p g a Google mars så kom vi fram till ställplatsen.

Klockan 9 körde vi till Mediterranen garden by Källa utanför Klippan. Annika ville in där för att köpa ett citrongräs mm. I växthuset fanns det massor med växter och träd från Sicilien och Spanien. De premiäröppnade för säsongen och massor med kunder var där.

Vi fortsatte resan till Domsten där vi stod på ställplatsen vid fiskehamnen. Klockan 18.30 var det ishockey HV71 – Oskarshamn IK, match 7 av 7 och det gällde att vinna för att vara kvar i SHL.  HV71 tog hem segern med otroliga 5-0 och vi jublade och var så glada.

Mer kommer i nästa inlägg, del två.


Upptäck mer från

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Kommentera