Fem en fredag · Min vardag

Fem en fredag v. 20 – Våren är här

Vackra äppelträdet på vår gård.
Syrenerna blommar och doftar ljuvligt utanför vår lägenhetsdörr.
Solen skiner och jag njuter.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa och här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad har du gjort ute i solen den här veckan? På jobbet äter vi frukost ute i solen varje dag. Sedan har jag lekt med barnbarnen i deras stora trädgård och sedan fikat ute på vår balkong – älskar ☀️.
  2. Vad njuter du mest av i vårsommarvädret? Att gå barfota i gräset, sitta och lapa sol med en kopp kaffe i handen och blicken på havet vid Trummenäs Camping.
  3. Vad är din favoritsyssla utomhus den här tiden? Sola och bada, grilla och spela Mölkky.
  4. Vad ser du mest fram emot att sommaren är på väg? Längtar till Saabfestivalen i Trollhättan,  Båtfärd på Göta Kanal med familjen, midsommar på Trummenäs Camping sedan min treveckors semester.
  5. Hur ser Din helg ut? Imorgon är det Pingstafton och maken och jag ska fira vår 39:onde bröllopsdag. Grilla god mat eller åka till en restaurang,  ja vi får se vad det blir. Vi ska också lägga in vår nyköpta matta i husvagnsförtältet sedan ställa möbler mm på sin plats.

Med detta inlägg önskar Dig en underbart skön fredagkväll.