Varmt och kladdigt

Hej på Er fina, har ni som jag varmt och kletigt väder? Det är svårt att inte klaga, det är tryckande varmt och svetten den lackar. Duschade för en stund sedan det var underbart skönt men nu är jag lika blöt igen utan att ha duschat.

Läkaren ringde

Mag och tarmläkaren ringde mig idag, hon sa att mina värden på proven fortfarande är för höga, vilket nu leder till att hon remitteras mig återigen till mag/tarm mottagningen för ytterligare en undersökning men denna gång för att med kamera se hela tarmenkanalen. Jag hoppas nu att väntetiden inte är flera månader bort. Hon sa också att de proverna hon tog på tarmen förra gången fortfarande inte hade kommit. Hur lång tid ska det ta? Ovissheten är hemsk.

Hoppas ni har en fin torsdagseftermiddag?

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: