Min vardag

Musikunderhållning denna ljumma sommarkväll

Igår kväll uppträdde den musikstuderande Abrahamsson åter igen på Trummenäs Camping. Denna gång var det utomhus vid dansbanan. Mycket publik fick han och han spelade både visa och rock’nroll. Han vän Emilio Walter skötte ljudet och han sjöng även en av låtarna som Emilio skrivit.

Kika gärna in och läs mer om Emilio Walter här 》https://www.emiliowalter.com/

Tidigare på fredagen

Tommy kom ner till oss och bad Jörgen titta på vattenkranen i deras Kabe, den hade slutat fungera. De åkte och köpte en ny och Jörgen bytte kranen och nu fungerar det igen. Samtidigt hjälpte han dem att laga dragkedjan vid dörren på förtältet.

När allt var klart bjöds det på gofika i det underbara vädret. Tack Ewa-Lis och Tommy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s