Musikunderhållning denna ljumma sommarkväll

Igår kväll uppträdde den musikstuderande Abrahamsson åter igen på Trummenäs Camping. Denna gång var det utomhus vid dansbanan. Mycket publik fick han och han spelade både visa och rock’nroll. Han vän Emilio Walter skötte ljudet och han sjöng även en av låtarna som Emilio skrivit.

Kika gärna in och läs mer om Emilio Walter här 》https://www.emiliowalter.com/

Tidigare på fredagen

Tommy kom ner till oss och bad Jörgen titta på vattenkranen i deras Kabe, den hade slutat fungera. De åkte och köpte en ny och Jörgen bytte kranen och nu fungerar det igen. Samtidigt hjälpte han dem att laga dragkedjan vid dörren på förtältet.

När allt var klart bjöds det på gofika i det underbara vädret. Tack Ewa-Lis och Tommy!

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: