Trevligt besök på lunchen

Hej alla fina, hoppas ni haft en bra dag?

Victoria var ute och promenerade in till stan, hon kom strax innan Jörgen och vi åt lunch tillsammans. Vad glada vi blir när barnen kommer på besök.

När vi ätit så åkte Victoria och jag upp till Dollarstore för att strosa runt bland allt ”krimskrams”. Hon handlade städgrejer och jag ett diadem i guld samt en Pandy Soda Energidryck. Så goda! Vegan och sockerfri.

24 stycken för 180 kronor på Dollarstore.

Ikväll blev vi bjudna på pannkakor hemma hos Madde och Oskar. Deras katt Cosmos ville leka med vår hund Mayah men denna gamla damen tyckte inte alls om att leka.

Nu sitter vi och kollar på tv3, en dramakomedi/romantisk film som heter Focus.

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: