Fem en fredag · Min vardag

Fem en fredag v. 21 – Överskott

Fredag igen, så skönt verkligen. Efter jobb så blir det en helg vid vårt sommarparadis och så ska även Elisas ”Fem en fredag”- frågorna besvaras.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad har du haft för mycket av i livet på sistone? Värk i kroppen, det är väldigt jobbigt när omgivningen inte ”ser” att man har värk det gör även min Fatique mer jobbig.
  2. Vad var droppen som senast fick bägaren att rinna över? Energitjuvar i omgivningen.
  3. Hur hanterar du en stressad känsla? Försöker andas långsamt, försöka tänka på något positivt så mår jag bättre.
  4. Vad går på sparlåga just nu? Viktnedgång och hälsotänket tyvärr. Vattenträningen försöker jag genomföra en gång i veckan trots värken.
  5. Hur tar du hand om dig själv? Försöker så gott jag kan och orkar att ta hand om mig, genom att lösa korsord, skriva inlägg i bloggen, mobilspel – det ”rensar” och ger ny energi. Skulle vilja bli bättre på träning på gymmet. Har fotvård genom vårdcentralen men tyvärr har terapeuten varit sjuk länge så mina fötter mår inte alls bra just nu.

Önskar Dig en underbar fredag 🌺🫶☀️


Upptäck mer från

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

10 kommentarer på “Fem en fredag v. 21 – Överskott

    1. Tack för din kommentar.

      Jo det är sant, värme hjälper mot värken. Så jag är så mycket som möjligt ute i solen. Ha en fin fredag! /Neola

      Gilla

  1. låter jobbigt med värken. jag har ont i ryggen och har svårt att gå längre sträkor. fysioterapeuten trodde att det skulle gå över om 3 – 6 mån. själv tycker jag att det varat ett par år. men det är faktiskt något bättre. en får försöka anas långsamt mest hela tiden. hoppas att du får en fin helg!

    Gillad av 1 person

  2. Jag har en inflammatorisk ledgångsreumatism. Värk som jag tyvärr kommer få leva med resten utav mitt liv, kommer i skolan så med medicinsprutor mm så blir det tillfälligt bättre.

    Gilla

  3. Hoppas du får lindring i din värk av solen och värmen och allt vackert i naturen. Det tar ju inte bort värken men kanske udden av den och livet känns lite lättare att leva när dagarna är långa och ljusa. Energitjuvar finns överallt, jag försöker bli bättre på att bli av med dem. Trevlig helg

    Gilla

  4. Alltid skoj att läsa mångas svar på samma frågor som veckans Fem en fredag.

    Tråkigt att du har värk, och håller med om att energitjuvar är sånna man vill slippa, ofta är dom som små iglar, svåra att slippa.

    Ha en så fin söndag du kan

    ( https://nouw.com/itismadeby)

    Gilla

Kommentera