Underbar känsla efteråt

Igår var jag hos Cissis Fotvård igen. Jag går till henne två gånger om året och mina fötter mår så bra nu efter hennes behandlingar.

Idag klockan 13 är det dags att gå till DuoHår i Vetlanda för att klippa och slinga håret. Det är över 8 veckor sedan jag var där sist, semestern kom emellan. Nu är det äntligen dags att bli fin igen, lagom till bröllopet vi är bjudna till nästa vecka.

Snart är både hår och fötter fixade…..vilken underbar känsla efteråt!

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: