Promenad i tryckande värme

På förmiddagen gick jag en runda med hunden och sedan hem och tvätta och städa lite. Stora dottern ringde och frågade om jag ville följa med henne på en promenad. När hon kom så följde jag och hunden med ut på en lång promenad. När jag kom hem hade jag gått över 9000 steg idag.

Svetten rann över hela mig och efter en underbart skön och svalkande kall dusch blev jag människa igen.

Nu sitter jag i fåtöljen och kollar på tv. Snart börjar Efter fem på tv4. Vad har hänt i Sverige och världen idag, det får jag veta strax….

Författare: Neola Wigh

Är gift och har tre vuxna barn och är mormor till Arvid och Alice. I bloggen kommer Du att få ta del av små och stora ögonblick i min vardag, goda recept, Du får också följa min resa till en hälsosam vikt, ett liv med motion och hälsosam kost som rättesnöre. Det är inte alltid så enkelt men jag gör så gott jag kan. En del Youtube-klipp och dikter blir det också + mycket mera. Jag hoppas Du tycker om det Du läser och lyssnar på här i bloggen och jag blir jätteglad om Du vill följa mig, och även kommentera inläggen. Vill Du komma i kontakt med mig så sänd iväg ett mejl till neolasblogg@gmail.com KRAM OCH VÄLKOMMEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: