Min vardag

Promenad i tryckande värme

På förmiddagen gick jag en runda med hunden och sedan hem och tvätta och städa lite. Stora dottern ringde och frågade om jag ville följa med henne på en promenad. När hon kom så följde jag och hunden med ut på en lång promenad. När jag kom hem hade jag gått över 9000 steg idag.

Svetten rann över hela mig och efter en underbart skön och svalkande kall dusch blev jag människa igen.

Nu sitter jag i fåtöljen och kollar på tv. Snart börjar Efter fem på tv4. Vad har hänt i Sverige och världen idag, det får jag veta strax….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s